Rüyada erkek atleti giymek

Rüyada erkek atleti giymek haksızlık edeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek atleti giymek gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Rüyada erkek atleti giymek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada başkasının atletini giymek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada atlet giydirmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada atleti ters giymek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine delalettir.

Rüyada yeni atlet giymek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada yeşil atlet giymek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada atlet giydiğini görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kadın atleti giymek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, spor yapmaya başlanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments