Rüyada başkasını tırnağını kesmek

Rüyada başkasını tırnağını kesmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir duruma iyimser yaklaşmalı ihtiyaç duyulan değişiklikleri yapabileceğinizi ummalısınız.

Rüyada çocuğun tırnağını kesmek hoş olaylar yaşayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına inanılır.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzamış tırnak kesmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine delalet eder.

Rüyada ölü tırnağı kesmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin tırnağını kesmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada tırnak kesmek törpülemek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments