Rüyada başkasını tıraş olurken görmek

Rüyada başkasını tıraş olurken görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına delalet eder.

Rüyada başkasını tıraş olurken gördüyseniz:

  • Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir.

Rüyada başkasını tıraş olurken görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kadını tıraş olurken görmek kalp kırıklığı olacağına, maddi anlamda güçleneceğine inanılır.

Rüyada deprem olurken dua etmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, kariyerinin yükseleceğine inanılır.

Rüyada ameliyat olurken görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada traş olurken görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi traş olurken görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu sünnet olurken görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments