Rüyada kadını tıraş olurken görmek

Rüyada kadını tıraş olurken görmek gönlünce bir hayat süreceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, zorlanacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına alamet eder.

Rüyada kadını tıraş olurken gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştırabilecek kişileri engellemeniz gerekiyor.

Rüyada kadını tıraş olurken görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada başkasını tıraş olurken görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini ameliyat olurken görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına rivayet eder.

Rüyada deprem olurken dua etmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, işlerinin tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada başkasını sünnet olurken görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada traş olurken yüzünü kesmek saygının ve iletişimin bozulacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada kendini sakal traşı olurken görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments