Rüyada birini balkondan düştüğünü görmek

Rüyada birini balkondan düştüğünü görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, işlerinin duracağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birini balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Sağlık sorunları yüzünden ilgilenmeniz gereken şeylere fazla konsantre olamamanız olasıdır.

Rüyada kızını balkondan düştüğünü görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun balkondan düştüğünü görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin balkondan düştüğünü görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının balkondan düştüğünü görmek güç kaybedeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen birini görmek başarılı olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada çocuğun balkondan düşmesini görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine yorulur.

Rüyada balkondan düşerken görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğu balkondan düştüğünü görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments