Rüyada ölünün avret yerini görmek

Rüyada ölünün avret yerini görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada ölünün avret yerini gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada ölünün avret yerini görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek hayırlı işlere girileceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinin avret yerini görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada kadının avret yeri görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada avret yerini kıllı görmek zor bir dönem geçirileceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına işarettir.

Rüyada avret yerinin kıllı olduğunu görmek kişinin can derdine düşeceğine, sorunlarını bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments