Rüyada başkasında tümör görmek

Rüyada başkasında tümör görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına delalettir.

Rüyada başkasında tümör gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Rüyada ayakta tümör görmek talihin yüzlerine güleceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünde tümör olduğunu görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, karalar bağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyin tümörü olmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada kafada tümör görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına rivayet eder.

Rüyada tümör görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına delalet eder.

Rüyada beyninde tümör olduğunu öğrenmek çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada beyin tümörü görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada başkasında tümör görmek hedeflerine yaklaşacağına, evlatlarının hayrını göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments