Rüyada başkasına kına yakmak

Rüyada başkasına kına yakmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, huzurunun kaçacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada başkasına kına yakmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde devinim sizi bir hayli zorluyor.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak kardeşlerin birlikte iş kuracağına, moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kıçına kına yakmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine işarettir.

Rüyada birisine kına yakmak yarar sağlamayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sağ eline kına yakmak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada geline kına yakmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada koluna kına yakmak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada askere kına yakmak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments