Rüyada birisine kına yakmak

Rüyada birisine kına yakmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, daima afiyette olacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yeni bir semte taşınılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisine kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları size fayda getirebilir.

Rüyada erkek eline kına yakmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiye kına yakmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün eline kına yakmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıçına kına yakmak şanssızlık yaşanacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada avucuna kına yakmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada iki eline kına yakmak ters giden durumların düzeltileceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada kızının eline kına yakmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments