Rüyada koluna kına yakmak

Rüyada koluna kına yakmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, duaların kabul olacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koluna kına yakmak gördüyseniz:

  • Bilginizi kişisel çıkarlarınız için kullanmayın.

Rüyada koluna kına yakmak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kızının saçına kına yakmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz saça kına yakmak kötü duygularını yeneceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada avuç içine kına yakmak malının artmasını sağlayacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada kendine kına yakmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçına kına yakmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments