Rüyada suçunu saklamak

Rüyada suçunu saklamak manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, düşmanların önlerinin açılacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada suçunu saklamak gördüyseniz:

  • Herhangi bir durumu hemen kavrayabilirsiniz.

Rüyada suçunu saklamak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada adam öldürmekle suçlanmak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye yorulmaktadır.

Rüyada birisi tarafından suçlanmak düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada suç işlemek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir suç işlemek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, bedeninin şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada haksız yere suçlandığını görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalet eder.

Rüyada suçlandığını görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hırsızlıkla suçlanmak kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments