Rüyada başka ülkede yaşadığını görmek

Rüyada başka ülkede yaşadığını görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka ülkede yaşadığını gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz imajınıza zarar verebilir.

Rüyada başka ülkede yaşamak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına delalet eder.

Rüyada başka ülkede yaşadığını görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede yaşadığını görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede yaşamak hayallerinin suya düşeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada başka ülkeleri gezmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, ister istemez çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada başka bir ülkeye gittiğini görmek eline haram para geçeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada başka ülkeye gitmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka ülkede çalışmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments