Rüyada uzak memlekete gitmek

Rüyada uzak memlekete gitmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, sorunlarını gidereceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzak memlekete gitmek gördüyseniz:

  • Maddi değeri olan şeyleri korumalısınız.

Rüyada uzak memlekete gitmek hasret giderileceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına işarettir.

Rüyada memleketine gitmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada bir memlekete gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, dertlerinin günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle memlekete gitmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı memlekete gitmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin memleketine gitmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir memlekete gitmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka memlekete gitmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments