Rüyada memlekete olmak

Rüyada memlekete olmak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada memlekete olmak gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilmek veya özgür hareket edebilmek için gerekli değişiklikleri yapmanızda fayda var.

Rüyada yabancı memlekette olduğunu görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada başka memleket görmek işinde itibar edineceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı memlekete gitmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada memlekete döndüğünü görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, gamsız bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada uzak memlekete gitmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Rüyada memleketini görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi memleketine gitmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada memlekete taşınmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments