Rüyada başka birinin yemek yediğini görmek

Rüyada başka birinin yemek yediğini görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına inanılır.

Rüyada başka birinin yemek yediğini gördüyseniz:

  • Kendinizi ne kadar buna hazırlarsanız o kadar da üzüntünüz hafifler.

Rüyada başka birinin yemek yediğini görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada başkalarına yemek yedirmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, iyiliğe ve güzelliğe delalet etmektedir.

Rüyada başkalarının yemek yediğini görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına inanılır.

Rüyada başka birinin insan eti yediğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin bal yediğini görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, maddi olanaklarının artacağına işarettir.

Rüyada başkalarının insan eti yediğini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek engellerin ortadan kalkacağına, moralinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin fare yediğini görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments