Rüyada başkalarına yemek yedirmek

Rüyada başkalarına yemek yedirmek çocuklar gibi şen olacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, onurlu bir hayat süreceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkalarına yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın sonuçlandırılması gerekiyor.

Rüyada başkalarına yemek yedirmek hastalıkların iyileşeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkalarının yemek yediğini görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin yemek yediğini görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada başka birinin tatlı yediğini görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkalarının insan eti yediğini görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, günahlarının affedileceğine işarettir.

Rüyada başka birinin insan eti yediğini görmek bir hastalığa maruz kalacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin bal yediğini görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments