Rüyada başka birinin fare yediğini görmek

Rüyada başka birinin fare yediğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin fare yediğini gördüyseniz:

  • Saplantılı ya da sabit fikirli kişilerle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada başka birinin fare yediğini görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka evde fare görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin evinde fare görmek büyük bir işe kavuşacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz fare yediğini görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın fare yediğini görmek büyük emekler vereceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin yılanı yediğini görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Rüyada birinin fare yediğini görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, prestij kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments