Rüyada başka birinin boynunda altın görmek

Rüyada başka birinin boynunda altın görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada başka birinin boynunda altın gördüyseniz:

  • Birbirine zıt fikirleri, olayları ya da konuları aynı potada eritmek veya değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada başka birinin boynunda altın görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birini uzun boylu görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada birinin boynunda altın kolye görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuna altın zincir takmak keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına tabir olunur.

Rüyada boynunda altın görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına işarettir.

Rüyada kızının boynunda altın görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda altın kolye görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments