Rüyada başka birini abdest alırken görmek

Rüyada başka birini abdest alırken görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, gülüp eğleneceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başka birini abdest alırken gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarf etmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Rüyada başka birini abdest alırken görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest alıp kuran okumak yeniliklerin peşi sıra geleceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Rüyada abdest alırken kan görmek onları tebrik edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Rüyada abdest almaya hazırlanmak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada camide abdest alıp namaz kıldığını görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest alırken görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına yorulur.

Rüyada abdest alıp namaz kılmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada boy abdesti almamak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments