Rüyada abdest alırken görmek

Rüyada abdest alırken görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest alırken gördüyseniz:

  • Almanız olası bir teklife hemen cevap vermeyin.

Rüyada abdest alırken kan görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işarettir.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını abdest alırken görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest almaya hazırlanmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdest almaya niyet etmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sevaplarıyla allah’ın sevgisini kazanacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birini abdest alırken görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, en büyük acılarının dineceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini abdest alırken görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına delalettir.

Rüyada gusül abdesti almayı unutmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntılarından arınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments