Rüyada başka bir yere gitmek

Rüyada başka bir yere gitmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine inanılır.

Rüyada başka yere gitmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kem gözlere geleceğine delalettir.

Rüyada başka yerlere gitmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet eder.

Rüyada başka bir yere gitmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, kimseye borçlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka yere atanmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir yere göç etmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments