Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak maddi zararını karşılayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak gördüyseniz:

  • Ortam değişiklik gerektiriyor.

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına yorulur.

Rüyada bir yerden bir yere atlamak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına inanılır.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek müjdeli olaylar yaşayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına alamet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak beden sağlığının zarar göreceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına inanılır.

Rüyada bir yerden başka bir yere taşınmak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada bir yerden başka bir yere atanmak çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden başka yere uçmak iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments