Rüyada bir yerden başka yere gitmek

Rüyada bir yerden başka yere gitmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, yatırımların heba olacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet eder.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek gördüyseniz:

  • Belli kararlarınız, planlarınız ya da işlerinizle ilgili endişeleriniz veya şüpheleriniz olabilir.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada bir yerden başka yere uçmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka bir yere taşınmak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine alamet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına inanılır.

Rüyada bir yerden başka bir yere atanmak umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına tabir olunur.

Rüyada başka yere gitmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments