Rüyada başka yere gitmek

Rüyada başka yere gitmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, iyi halin geleceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada başka yere gitmek gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı duygular veya davranış değişiklikleri dikkat gerektiriyor.

Rüyada başka yere gitmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka yerlere gitmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hile ile mal elde etmeye rivayet eder.

Rüyada başka bir yere gitmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine delalettir.

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada başka bir yere tayininin çıktığını görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyerini başka yere taşımak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir yere atanmak mal mülk kazanacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments