Rüyada başka bir adamla evlenmek

Rüyada başka bir adamla evlenmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, ailesini de mutlu edeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin.

Rüyada başka bir adamla evlenmek işlerin rayından çıkacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada başka adamla evlenmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısını başka adamla görmek çok başarılı olacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine inanılır.

Rüyada başka adamla yatmak kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada başka adamla öpüşmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir adamla öpüşmek çok zor dönemlerden geçeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir adam görmek dinde bilginleşeceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada eşini başka adamla görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments