Rüyada başka bir adam görmek

Rüyada başka bir adam görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir adam gördüyseniz:

  • Evdeki durumları nasıl idare ettiğinize dikkat edin.

Rüyada başka bir adamla yatmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka adamla öpüşmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin adam öldürdüğünü görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir adamla evlenmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir adamla öpüşmek dünya mallarının çoğalacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir adam görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, saadetinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini başka adamla görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka adamla evlenmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments