Rüyada başka adamla öpüşmek

Rüyada başka adamla öpüşmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, her anlamda güçleneceğine, yeni bir ortama gireceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine işarettir.

Rüyada başka adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri mevcut planlarınıza en iyi şekilde adapte etmeniz gerekebilir.

Rüyada başka adamla öpüşmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, getirisinden daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin adam öldürdüğünü görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, rütbesinin yükseleceğine alamet eder.

Rüyada başka bir adam görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada eşini başka adamla görmek maddi açıdan ferahlamaya, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Rüyada başka bir adamla öpüşmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, talihin yüzlerine güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir adama aşık olmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka adam görmek zorlukları atlatacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına tabir olunur.

Rüyada başka adamla evlenmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments