Rüyada başka bir adamla öpüşmek

Rüyada başka bir adamla öpüşmek de elinin bollaşacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine delalettir.

Rüyada başka bir adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların kontrolden çıkmasına izin vermeniz durumunda bir ilişkiniz size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada başka bir adamla yatmak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başka bir adam görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başka adamla evlenmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada başka adamla öpüşmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada başka bir adama aşık olmak başarı için yılmadan çalışılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada başka adam görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Rüyada eşini başka adamla görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir adamla öpüşmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments