Rüyada başın açık görmek

Rüyada başın açık görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, mutlu günler yaşanacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başın açık gördüyseniz:

  • Vereceğiniz ani kararlarla büyük paralar harcayabilirsiniz.

Rüyada başörtülü birini başı açık görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya rivayet eder.

Rüyada açık baş görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına inanılır.

Rüyada baş açık olmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada camiye başı açık girmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü başı açık görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başı açık namaz kılanı görmek parasız kalmaya, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada başı açık olmak rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments