Rüyada baş açık olmak

Rüyada baş açık olmak tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş açık olmak gördüyseniz:

  • Kontrolün her zaman elinizde olmasını istersiniz.

Rüyada başı açık namaza durmak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başı açık bayan görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini başı açık görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, fedakârlıklar yapacağına yorulur.

Rüyada eşini başı açık görmek mahsullerin fazlalaşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başı açık namaz kılan görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada baş açık kuran okumak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments