Rüyada başı omuza yaslamak

Rüyada başı omuza yaslamak kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine alamet eder.

Rüyada başı omuza yaslamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara kanalize olmayı kendi rızanızla kabullendiyseniz, şikayet etmemeniz gerekiyor.

Rüyada başı omuza yaslamak işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başını göğsüne yaslamak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak yeni malların alınacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, daha rahat para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omzuna baş yaslamak iş yerinde çok zarar edileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret eder.

Rüyada başını omzuna yaslamak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, doğru yolu bulacağına tabir olunur.

Rüyada başını birine yaslamak ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, büyük borçların altında ezileceğine delalet eder.

Rüyada basini yaslamak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments