Rüyada başı kapalı birini açık görmek

Rüyada başı kapalı birini açık görmek adını aklamayı başaracağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına tabir olunur.

Rüyada başı kapalı birini açık gördüyseniz:

  • Çevrenizdekileri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işarettir.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işaret eder.

Rüyada kapalı bir kızı açık görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine inanılır.

Rüyada kapalı bayanı açık görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı bayanı saçı açık görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına alamet eder.

Rüyada açık kişiyi kapalı görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı birinin saçını açık görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments