Rüyada başı açık birini kapalı görmek

Rüyada başı açık birini kapalı görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada başı açık birini kapalı gördüyseniz:

  • Biraz dinlenip enerji toplamaya ihtiyacınız olabilir.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine yorulur.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kapalı bayanı saçı açık görmek kötü yönde hareket edeceğine, allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine delalet eder.

Rüyada açık kadını kapalı görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı birinin saçını açık görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı birini açık görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapalı kızı açık görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, şansının açık olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyamda amcamın kızını başını kapattığını gördüm yanında babası veya eşıni gördüm ama ikisinde biriydi emin. Değilim hangisi olduğuna