Rüyada bardak silmek

Rüyada bardak silmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bardak silmek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı kontrol ederken akıllı davranırsanız harcamalarınızın sonuçlarını tahmin edebilirsiniz.

Rüyada bardak silmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada mezar taşı silmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyon silmek maddi gücünün yerine geleceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada ayakkabının altını silmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, işlerin de hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada makyajını silmek feraha ereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kakasını silmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalettir.

Rüyada gözlük silmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, mahsullerin fazlalaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments