Rüyada gözlük silmek

Rüyada gözlük silmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, rüyayı gören kişinin kur’an ve allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük silmek gördüyseniz:

  • Kuşkular artacaktır, gereksiz isteklerde bulunabilir huysuz olabilirsiniz.

Rüyada gözlük camı silmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlük silmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü hediye almak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük hediye almak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada şeffaf gözlük görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, makamının ve ününün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gözlük görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük unutmak tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments