Rüyada ayakkabıya idrar yapmak

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak gördüyseniz:

  • Size fısıldadıkları şeyler ilginizi çekebilir.

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına inanılır.

Rüyada kovaya idrar yapmak aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada siyah idrar yapmak para kazanmaya başlayacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyoda idrar yapmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içine idrar yapmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada idrar testi yapmak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işaret eder.

Rüyada mutfağa idrar yapmak uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altına idrarını yapmak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments