Rüyada ağızda cam kırığı görmek

Rüyada ağızda cam kırığı görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ağızda cam kırığı gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz alanda yeni şeyler öğrenme fırsatı da bulabilirsiniz.

Rüyada ağızda cam kırığı görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına işarettir.

Rüyada ağızda cam kırıkları görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağızda kırık diş görmek tekin olmayan işlere girileceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada yerde kırık cam parçaları görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine tabir olunur.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak yeni bir hayat kuracağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada camı kırık kol saati görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet eder.

Rüyada cam kırıkları süpürmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına tabir olunur.

Rüyada cam kırıkları kusmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, manevi olarak hasar alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments