Rüyada ağızda kırık diş görmek

Rüyada ağızda kırık diş görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, kısmetin ve şansın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağızda kırık diş gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Rüyada ağızda kırık diş görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, dişe diş savaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızda cam kırıkları görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada ağızda cam kırığı görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ağızda fazla diş görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu diş görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağızda çok diş görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağız ve diş görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işarettir.

Rüyada ağızda çürük diş görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments