Rüyada ağızda aft görmek

Rüyada ağızda aft görmek dine ve allah’a yakınlaşacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, duygularını açığa vuracağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalettir.

Rüyada ağızda aft gördüyseniz:

  • Ters giden veya uyumsuzluk yaşanan konuları görmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada ağızda aft görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağızda kırık diş görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağız kavgası etmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine işarettir.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına yorulur.

Rüyada ağız dolusu iğne görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağıza parfüm sıkmak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına yorulur.

Rüyada ağızda çamur görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada ağıza üflemek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments