Rüyada lokmayı yutamamak

Rüyada lokmayı yutamamak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, ailenin büyüyeceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına inanılır.

Rüyada lokmayı yutamamak gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli ya da yaşça büyük kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada bir lokma ekmek yemek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine alamet eder.

Rüyada lokma döktüğünü görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir lokma ekmek görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı lokma yemek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada lokmayı yutamamak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokma pişirmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek lokması görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalettir.

Rüyada şerbetli lokma görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments