Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü gördüyseniz:

  • Kolay adapte olmanızda da yarar var.

Rüyada çocuğun balkondan düşmesini görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek ailesi ile mutlu olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, ikinci bir şans vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun balkondan düştüğünü görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine alamet eder.

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, hasadının tarlasında kalacağına yorulur.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek işlerin rayından çıkacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments