Rüyada balkondan birini atmak

Rüyada balkondan birini atmak çok büyük kazanç elde edileceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, maddi gücünün de daimi olacağına inanılır.

Rüyada balkondan birini atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin için önemli olabilecek ya da sevdiklerinizle ilgili önemli gelişmeler olmaktadır.

Rüyada adam balkondan atmak yaşam enerjisini geri kazanacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğu balkondan atmak güzel fırsatların elde edileceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan birşey atmak dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı balkondan atmak aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kazancın katlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan çöp atmak her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, huzuru yakalayacağına delalet eder.

Rüyada bebeği balkondan atmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada adamı balkondan atmak üzüntülerin biteceğine, başarılarının hiçe sayılacağına işarettir.

Rüyada balkondan insan atmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments