Rüyada balkona çarşaf asmak

Rüyada balkona çarşaf asmak üzüntüden sonra ferahlamaya, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada balkona çarşaf asmak gördüyseniz:

  • İşleri tamamlayabilmeye ya da halletmeye çalışmalısınız.

Rüyada balkona çarşaf asmak istemediği halde borçlanacağına, bazı engellerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipe beyaz çarşaf asmak geçiminin kolaylaşacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf asmak yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada çarşaf yıkayıp asmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada ipe çarşaf asmak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yatak çarşafı asmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkonda çamaşır asmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada balkona halı asmak işinden uzaklaşacağına, herkesin yardımına koşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments