Rüyada yatak çarşafı asmak

Rüyada yatak çarşafı asmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada yatak çarşafı asmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada yatak çarşafı asmak kötü günler geçireceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine yorulur.

Rüyada çarşaf yıkayıp asmak farklı kişilerle tanışacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipe beyaz çarşaf asmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına işaret eder.

Rüyada balkona çarşaf asmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşaf asmak böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Rüyada ipe çarşaf asmak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına yorulur.

Rüyada beyaz çarşaflı yatakta yatmak sorunların tamamen biteceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada beyaz çarşaflı yatak görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments