Rüyada zeytin ve zeytin ağacı görmek

Rüyada zeytin ve zeytin ağacı görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bundan hayır göreceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin ve zeytin ağacı gördüyseniz:

  • Konuyu uzatmanız karşınızdaki kişinin misliyle gelmesine neden olabilir.

Rüyada zeytin ağacının altında oturmak hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına delalettir.

Rüyada ağacından zeytin yemek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada zeytin ağacının yandığını görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı kesmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada zeytin ağacına çıkmak gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı budamak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin ağacı dikmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta yeşil zeytin görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mahir

Rüyamda kırsal bir alandaydım. Zeytinyinlikteydim. Genç ağaçları bakı lı güzel yeşil yapraklı üzerlerinde zeytin yoktu. Çok ulu ağaçlar değildi yeni dikilmiş zeytin fidanıda değillerdi. Yetişkin ve genç ağaçlardı. Ağaçların olduğu zeytin bahçesi yerler yeşil ottu

Mahir

İnşallah tabiriniz tez çıkar Allah Peygamber razı olsun şükran