Rüyada zeytin ağacı kesmek

Rüyada zeytin ağacı kesmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, yenilenme yaşayacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada zeytin ağacı kesmek gördüyseniz:

  • Eldivenleri takıp, temizliğe başlamalısınız.

Rüyada zeytin ağacı kesmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin kesmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına yorulur.

Rüyada zeytin dalı kesmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan zeytin toplamak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, üzücü haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı sökmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan zeytin yemek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak renk ve eğlence geleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde zeytin ağacı görmek edilen duaların kabul olacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments