Rüyada zeytin ağacına çıkmak

Rüyada zeytin ağacına çıkmak allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, aydınlık bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada zeytin ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada zeytin ağacına çıkmak sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işaret eder.

Rüyada zeytin ağacının yıkıldığını görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük zeytin ağacı görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı altında oturmak sakin ve güzel bir hayat süreceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına delalet eder.

Rüyada zeytin ağacı ekmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, makbul olan mallar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işarettir.

Rüyada ağaçta siyah zeytin görmek tatsız haberlerin alınacağına, rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan zeytin yemek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments