Rüyada zeytin suyu içmek

Rüyada zeytin suyu içmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin suyu içmek gördüyseniz:

  • İletişiminiz bütünüyle bozulabilir.

Rüyada zeytin suyu içmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada zeytinyağ içmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytin suyu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde zeytin görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağda su içmek saygın bir hayat yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sahurda su içmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuz suyu içmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmede su içmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments