Rüyada zeytin suyu görmek

Rüyada zeytin suyu görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin suyu gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada suyun içinde zeytin görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, hayırlı bir yuva kuracağına delalettir.

Rüyada zeytin suyu görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada zeytin suyu içmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı kesmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin almak ve yemek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına inanılır.

Rüyada zeytin dağıttığını görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü zeytin görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada zeytin yutmak sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments