Rüyada sahurda su içmek

Rüyada sahurda su içmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kurulu düzenin bozulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sahurda su içmek gördüyseniz:

  • Gökyüzü en gergin zamanlarını yaşıyor.

Rüyada sahurda su içmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada sahurda yemek yemek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Rüyada sahur yapmak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada sahursuz oruç tutmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sahuru kaçırmak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sahur sofrası görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sahura kalkmamak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sahura kalkmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments